mandag 3. oktober 2011

Rosa sløyfe


1 av 12 kvinner i Norge vil utvikle brystkreft i løpet av livet. De siste årene har Rosa Sløyfe samlet inn rundt 50 millioner til brystkreftforskning og brystkreftrelaterte prosjekter. Takket være forskningen overlever stadig flere. Men videre forskning er nødvendig både for tidlig oppdagelse, bedre behandling og økt overlevelse.

Siden 2006 har det vært en nedgang i brystkreftforekomst i Norge. I dag lever 88,3% av de som rammes av brystkreft etter fem år. For 35 år siden var tallet 66,5%. Målet med aksjonen er å vise solidaritet med de som rammes, øke kunnskapen om brystkreft og å samle inn penger til forskning. Støtt rosa støyfeaksjonen slik at de blir enda sterkere i kampen for dem som rammes av brystkreft

For å støtte aksjonen direkte med 50 kroner kan du sende en sms med kodeordet ROSA til 2277, eller sett inn beløp på kontonummer 7001 09 88592. Du kan også støtte ved å kjøpe produkter i  kreftforeningens nettbutikk. Her har jeg blant annet kjøpt den flotte isskrapen du ser bilde av øverst, og noen julegaver.

For å lese mer, gå inn på http://www.rosasloyfe.no/


klem fra Ida


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar